• Odyseja Umysłu 2013/2014

• W TYM ROKU SZKOLNYM REPREZENTOWAŁY NASZĄ SZKOŁĘ NA KONKURSIE ODYSEI UMYSŁU DWIE DRUŻYNY. JEDNA Z KLASY 4, STARTUJĄCA W PIERWSZEJ GRUPIE WIEKOWEJ, DRUGA Z KLASY 6 STARTUJĄCA W DRUGIEJ GRUPIE WIEKOWEJ. OBIE DRUŻYNY PIERWSZY RAZ BRAŁY UDZIAŁ W KONKURSIE.

DZIEWCZYNKI Z DRUŻYNY KLASY 4 WYBRAŁY PROBLEM DŁUGOTERMINOWY "NA WŁASNE OCZY" I PRZYGOTOWAŁY ŚWIETNE PRZEDSTAWIENIE, KTÓREGO GŁÓWNYM BOHATEREM BYŁ PAN PĘDZEL :-)

DRUŻYNA Z KLASY 6 ZDECYDOWAŁA SIĘ ZAŚ NA PROBLEM 2, TECHNICZNO - TEATRALNY, PT. "STRACHY NA LACHY". PRZYGOTOWALI FANTASTYCZNE PRZEDSTAWIENIE O NIBY NAWIEDZONYM DOMU STRACHÓW, A BYŁ NIM HOTEL CZTEROCZASZKOWY, KTÓRY ODWIEDZILI: HERBACIANY HRYZOSTOM I POKAŚNA CHERMENEGILDA :-) SWOIM WYSTĘPEM ZACHWYCILI JURY NA WROCŁAWSKICH ELIMINACJACH REGIONALNYCH, ZDOBYWAJĄC PIERWSZE MIEJSCE !!!! TYM SAMYM REPREZENTOWALI NASZĄ SZKOŁĘ NA FINAŁACH KRAJOWYCH, ZDOBYWAJĄC 3 MIEJSCE !!! DO ZWYCIĘSTWA ZABRAKŁO IM ZALEDWIE 6 PUNKTÓW. DODAĆ TEŻ NALEŻY, ŻE W ICH PROBLEMIE STARTOWAŁO 12 DRUŻYN! JEST WIĘC SIE CZYM CHWALIĆ, GDYŻ SĄ W TRÓJCE NAJLEPSZYCH DRUŻYN W KRAJU !

ZDJĘCIA Z WYSTĘPÓW I PRZYGOTOWAŃ ODYSEI UMYSŁU 2013/2014 ZNAJDUJĄ SIĘ W ALBUMIE FOTOGRAFICZNYM.